Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- در جلسه اي مشترک بين اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و اداره کل اوقاف و امور خيريه استان آذربايجان غربي بر تسريع در تهيه نقشه هاي اجرايي بقعه محمدبن خليلان اروميه تاکيد شد .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي، در جلسه اي مشترک و با حضور يکي از نمايندگان شوراي شهر اروميه در خصوص تهيه نقشه هاي اجرايي بقعه محمدبن خليلان اين شهرستان تصميم گيري شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين جلسه که به ميزباني اداره کل اوقاف صورت گرفت، مدير کل ميراث فرهنگي استان با اشاره به اهميت احياي بقعه محمدبن خليلان گفت: «مطالبه مسئولين و مردم  متدين و بويژه امام جمعه اروميه  بر احياء اين اثر ارزشمند تاريخي مذهبي است.»
جليل جباري تصريح کرد: «احياي اين اثر ارزشمند مي‌تواند نمونه اي از تعاملات چندين دستگاه اجرايي براي توسعه گردشگري مذهبي باشد.»
او اظهار داشت: «ما آماده ايم درصورت  تعيين  طرح اجرايي و تصويب اعتبارات لازم در شوراي برنامه ريزي شهرستان توسط شهرداري اروميه با همکاري شوراي شهر و اداره کل اوقاف ، بر اجراي طرح مورد نظر توسط مشاوري که بصورت مشترک انتخاب مي شود نظارت کنيم.»
در اين جلسه حجت الاسلام جوانبخت مدير کل اوقاف و امور خيريه استان آذربايجان غربي و حجت الاسلام خليل پور يکي از اعضاي شوراي شهر اروميه بر ضرورت احيا اين اثر تاريخي و مذهبي تاکيد کرده و آمادگي خود را براي شروع عمليات احياء بقعه محمدبن خليلان اعلام کردند.
هم چنين مقرر شد دراسرع وقت مشاوري که به صورت مشترک انتخاب شود و طرح خود را پس از تصويب ادارات کل ميراث فرهنگي و  اوقاف و امور خيريه، براي اجرا در اختيار شهرداري اروميه قرار داده و شهرداري اروميه نيز طرح مورد نظر را  با نظارت اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان غربي اجرا نمايد.
همچنين مبلغ 5 ميليارد ريال از محل اعتبارات شوراي اسلامي شهر اروميه براي فاز 1 عمليات اجرايي اين پروژه مصوب شده است.
به استناد کتب روائي مهم شيعه، ابو عبدالله محمد بن خليلان از محدثين و راويان شيعه در عصر غيبت صغري و اوايل غيبت کبري امام زمان(عج) در قرن سوم و اوايل قرن چهارم هجري است.
مضجع مطهر محمد بن خليلان بيش از هزار سال است که در قبرستان تاريخي کنار شهر اروميه قرار داشته و از قرون گذشته نام اين قبرستان به محمد خليلان مشهور است و در حال حاضر تنها اثر باقي مانده از اين قبرستان بناي تاريخي بقعه محمد بن خليلان است که با قدمت و معماري مربوط به عصر صفوي احداث شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نقشه اجرايي بقعه اروميه تسريع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه

محمد محمدنژاد هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی ضمن اشاره به لزوم ترسیم یک نقشه راه برای صنعت کرمانشاه، گفت : در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله)، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اقدام به اجرای طرح تحقیقاتی «تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه» با انعقاد قرارداد با دانشگاه رازی نموده است.

وی با اشاره به اینکه اعتبار این طرح از محل تجمیع اعتبارات یک درصد استانی است، افزود: با طی مراحل تصویب عنوان موضوع در کمیته علمی، فراخوان، انتخاب مجری، تصویب عنوان موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری کشور به انجام رسید.

عضو هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی تصریح کرد: این اولین فعالیت علمی هست که در یک زمینه، مسیر رفتن از وضعیت کنونی به مقصد را ازطریق نقشه راه میسر می‌کند.

وی ادامه داد: فرایند تهیه این نقشه شامل سازمان‌دهی فرایند برنامه‌ریزی وتحلیل محیطی، شناخت و تحلیل مسائل راهبردی، تدوین مؤلفه‌های جهت‌ساز تعیین منظرها راهبرد‌های اصلی اهداف راهبردی، تعریف شاخص‌ها ارتباط علی و معلولی ابتکارات راهبردی، برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات (تدوین ماتریس پروژه و انجام برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات)، تدوین و ترسیم نقشه راه (مصاحبه ونظرسنجی از خبرگان) و تدوین برنامه عملیاتی صنعت استان کرمانشاه هست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • میدان داری میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه